In samenwerking met Erfgoed Bossem en Camping de Rammelbeek

Met je paard op vakantie

Je paard meenemen op vakantie doen de meesten om twee redenen. Of je wilt te paard de mooie Twentse natuur ontdekken of je bent een fanatieke ruiter die ook tijdens de vakantie het liefst gewoon wil doortrainen.

In beide van bovenstaande gevallen is Stal de Meyboom je vakantieadres. Onze stal is een heerlijke plek om zo de natuur in te trekken. Verschillende bossen en natuurgebieden omsingelen onze pension stal. Tevens zijn wij een startpunt van het Paardrijnetwerk Twente. Hiermee kun je zelf een route bepalen en kom je langs de mooiste plekjes in Twente. Uiteraard geven je graag wat goede tips voor leuke routes en wie weet wil er wel iemand van onze vaste ruiters met je mee op een dagtocht met je eigen paard.

Ben je een ruiter die met eigen paard het liefst gewoon in de dressuurbaan of springring blijft. Ook dan biedt de Meyboom een goede basis. Kijk gerust eens verder op onze site om te bekijken van welke faciliteiten we je kunnen voorzien! Ook op het gebied van instructie geven we je graag wat tips en tricks, misschien wil je wel een hele trainingsweek?

Ben jij helemaal gek van paarden of heb je nog helemaal geen ervaring en zou je graag kennis willen maken met paarden? Maar heb je geen eigen pony of paard die je mee kunt nemen op vakantie? Geen probleem! Wij hebben een stal vol met lieve paarden en pony’s die jouw vakantie nog een stukje mooier willen maken. Poetsen, privélessen en buitenritten behoren te de vele mogelijkheden.

Bij Stal de Meyboom is er van alles mogelijk in overleg. We horen graag hoe jouw ideale vakantie met  paarden/pony’s eruit ziet en welke rol wij daarin mogen spelen. Heel graag tot ziens in Twente!

Een buitenrit tijdens een groepsles
Menu