Millie van Stal de Meyboom in Lattrop

Millie Masselink

Ik ben Millie Masselink ik woon samen met mijn vriend Boyke en hond Cobus in Lattrop. Samen met Boyke en mijn ouders sta ik aan het roer van Camping de Rammelbeek. Daarnaast stap ik iedere dag op de fiets naar Stal de Meyboom, daar staat mijn paard Medlico a.k.a. Koos en ben ik instructeur. 

De liefde voor paarden en pony’s zit bij mij in de familie. Mijn Opa had Friese paarden voor de koets en mijn vader was een fanatieke ruiter. Iets wat mijn vader niet had doorgegeven was zijn lef, waar hij altijd steigerende en bokkende paarden had, ben ik iets minder heldhaftig. Ik ben begonnen op een manege in Duitsland, waar mijn zusje en ik in het midden van de bak stonden terwijl de rest ging galopperen, dat ging ons nog veel te hard. Rond mijn 8e kwam mijn eerste eigen pony, Nikki, en begon ik met lessen bij Iris op stal de Meyboom. Mijn moeder vond pony’s maar niets, maar was wel goed met het bedenken van namen. Na Nikki kwam Neige, toen Rouge en daarna Chapeaux. Na vele wedstrijden springen, was ik eigenlijk wel klaar met zandhappen, ik zat vaker naast de pony dan erop.

Toen heb ik besloten dat het voor iedereen beter was als ik dressuur ging rijden. Met Chapeaux ging dat best goed en kwam ik tot de M1. Daarna kwam Lord du Bois, ik krijg nog kriebels in mijn buik als ik aan hem terug denk, wat een geweldige pony was dat. Met hem heb ik Z dressuur gereden en vele mooie prijzen gewonnen. Ik ben kort gestopt met rijden om mijn HBO Communicatie diploma te halen. Toen dat papiertje eenmaal in de pocket was, kon ik niet wachten om weer te beginnen.

Gelukkig stonden Iris en Puri voor mij klaar, ik mocht zo weer beginnen én zelfs instructeur worden! Wat ik mooi vind aan lesgeven op Stal de Meyboom is dat wij blijven leren, we kijken naar elkaar als instructeurs geven tips en leren van elkaar. Dat maakt dat we op dezelfde manier lesgeven en dat ruiters en amazones bij ons ook altijd blijven leren. Plezier staat voorop, maar we hebben ook talentvolle pony’s en paarden, alle ingrediënten zijn aanwezig om er ook echt wat van te maken. 

Mijzelf zou ik omschrijven als een geduldige en gezellige instructeur. Ik vind het leuk om te kletsen, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden. ik ben fanatiek en wil je graag wat leren. Zelfs in mijn slaap ben ik nog regelmatig aan het lesgeven, ik probeer creatieve, leuke lessen te geven en elke keer weer wat anders te doen. Paarden en pony’s zijn mijn grootste hobby en ik hoop dat iedereen er minstens net zoveel van geniet. 

Kindercoaching

Spiegelen met paarden

Teambuilding

Menu