Puri van Stal de Meyboom in Lattrop

Puri Groeneveld

Ik ben Puri Groeneveld Mulder en woon samen met Michel, Roos ,Fleur en Mees op de Meyboom. Ik ben geboren in Spanje en sinds ik in Nederland woon (vanaf mijn 6e) ben ik al gek van paarden. In het weekend mocht ik met mijn nicht mee naar de paarden. Mijn ouders wilden mij nog niet opgeven voor paardrijlessen, maar toen ze helemaal gek werden van mijn gezeur hebben ze toch maar besloten om mij in te schrijven voor paardrijlessen (dus zeuren helpt soms toch wel).

Toen ik 18 werd heb ik de instructeursopleiding gedaan en reed ik de paarden voor andere mensen. Ik reed zowel dressuur- als spring wedstrijden.

In 2009 leerde ik Michel kennen en door de jaren heen kwam ik steeds meer bij de Meyboom. Op de Meyboom kwam ik erachter dat dressuur rijden op een echt dressuur gefokt paard toch wel super gaaf was en ben ik me meer gaan richten op de dressuur. Hartstikke gezellig samen met Iris (mijn schoonzus) de paarden rijden en ook gingen we steeds meer lessen geven.

Naast de paarden was  ik ook leerkracht in het basisonderwijs. Door middel van de Master SEN opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het gedrag van kinderen. Mijn droom is uitgekomen door het werken met kinderen (gerelateerd aan het onderwijs) te combineren met de paarden. Hier lees je meer over op de coachingpagina op deze website.

Ik zou mezelf omschrijven als een lieve, empathische, duidelijke, maar ook erg fanatieke instructrice. Bij de Meyboom staat plezier hebben voorop”. Gezelligheid en plezier zijn één van de belangrijkere dingen in het leven. Ook tijdens de paardrijlessen houd ik van een grapje en een gezellig praatje. Maar zoals ik al zei ben ik ook heel fanatiek en wil ik de ruiters en amazones heel graag wat leren. Mijn motto is “van proberen kun je leren” en “kan ik niet, ken ik niet”. Ik heb liever dat je het 10 keer fout doet dan dat je het niet durft te proberen. Ik probeer altijd de grenzen op te zoeken bij de ruiters/ amazones, het leerproces samen te evalueren en het te ‘vieren’ als het dan lukt.

Kindercoaching

Spiegelen met paarden

Teambuilding

Menu