Op professionele en speelse wijze

Individuele coaching

Als je laagdrempelig opzoek bent naar ondersteuning kan een coaching traject een mooie oplossing zijn. Op professionele en speelse wijze bied ik ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen. In een 1 op 1 sessie werken we aan verschillende thema’s.

Paardencoaching bij Stal De Meyboom in Lattrop door Puri

Praktisch aan de slag

Het is niet noodzakelijk om met een hulpvraag te komen. Tijdens een sessie zullen ook thema’s naar voren komen die herkenbaar zullen zijn. Je hoeft geen ervaring of affiniteit met paarden te hebben. Als de hulpvraag helder is zullen we met praktische opdrachten naast het paard aan de slag gaan.

Volwassenen – 90 min.

Voorbeelden van thema’s
Moeite  met aangeven van grenzen
Inzicht krijgen in communicatieve vaardigheden
Gebrek  aan zelfvertrouwen
Burn out klachten
Stress
Angsten
Keuzes maken

Kinderen – 45 min.

Voorbeelden van thema’s
Moeite hebben met aangeven van grenzen
Faalangst
Pestgedrag
Assertiviteit

individuele coaching bij Stal De Meyboom in Lattrop

Voorbeeld:
De vrouw is zich aan het bedenken wat ze kan doen om haar ‘hindernis’ te trotseren en stappen naar haar ideale situatie (doel) te nemen. Dit gaat ze visualiseren met materialen. Ze begint en blijft vervolgens bedenkelijk staan. Na enkele minuten loopt de pony dwars door haar bouwwerk en gooit met zijn neus de hindernis omver. Waarop de vrouw zegt: “je hebt ook helemaal gelijk, ik denk veel te moeilijk”. Ze legt de spullen aan de kant en zet letterlijk de stappen richting haar doel. Geloof je het niet? Kom het zelf ervaren.

Menu